27 Kasım 2010 Cumartesi

Tarot+kahve falı

Eveeeet efenim. Önceki postlarımda belirttiğim üzre,tarot falını açıklamamın günü geldi.. Büyüsü bozulur gibisinden abes bir takıntı edindiğim için kendime,şimdi açığa çıkarıcam o Kaan'ın(falcı) bize ettiklerini... Boyu devrilesice gavur.
Biz bi halt yeyip tarot falı baktırmak için Kızılay'a indik ki iniş o iniş. Buyrun bakalım neler duymuşta havalara uçmuşum..Ve bünye o anlık mutluluğu kaldıramayıp havam sönünce nasıl yerle bir olmuşum:
İlk önce işte kahve falına baktı ama genel görüşlerinde haklıydı.Sonra da tarota geçtik,sol elimle ilk sekiz kart sonra da 2 kart daha seçtim,bir yandan içten taaa en içten bir de dilek dileyerek.

*Şanslı bir kızsın ama kendini çok şanssız olarak görüyorsun. dedi- evet doğru,gerçekten artık öyle görüyorum hayat set çektiği için hayallerime.. kırıldığı için ümitlerim.. ve dahası dertler..

*Üstünde nazar var dedi,evet belki de.. Kimbilir ?Zaten kurşun döktürmek aklımda olan bir fikir ne zamandır.

*Kararsız bir yapıya sahipsin dedi.. Tam üstüne bastın demem gerektiğini şimdi aklıma getirebildim ancak ve ancak.

*14-15 gün  içinde özel hayatına dair bir hareketlenme olacak,güzel bir haber alacaksın dedi. Bu kişinin adı içinde R,M,T harfi var dedi.. -O an Mert(kuzenim)bu resmen benim adımı kodlamış ya diyo. -aklıma birileri gelmedi değil hani.. Olur mu olur valla dedim. Ha bi ihtimaldi. tabi ki yanlıştı.inanmamalıydım.güvenmemeliydim. ya da farketmem gereken bir şeyleri farkedemedim.

*Aile içinde bir şeye 4 kişi çok sevineceksiniz dedi.. - sonra da sordu ailende kaç kişi var diye. Dedim 4. inşallah diyorum tabi bir yandan.. ağzım böyle kulaklarıma varmış işte siz düşünün ne güzel şeyler söylediğini.. Bir adak varmış güya!!! O adak iyi bir şey olmasa gerek.. Hayır ben artık iyi bir haber almayı geçtim..kötü her şeye hazırım. (karamsarlıktan değil.olan biten bu hacı.)

*İki çocuğun olacak dedi.. Bide üstüne 2si de erkek deyince yapma yaa deyiverdim. Bunu demeseydin çok iyi olacaaaadı yıvrum diyemedim ama. Sadece hoşuma gitmediğini belirttim..

*Hayatının prensi geliyor dedi ve buna gülmek için ağzımı yormama gerek olmadığını belirtmek isterim heveslerimle!!

*Babanla sorunların var dedi ve beni benden aldı.. Bu tahmin edilebilir bir şey mi bilmiyorum ama o an,gerçekten inandım.. Çünkü böyle genel sorunlarımı bildiği için ona gerçekten inandım..Doğru var ne yazık ki!!

*Seviliyorsun,bol kahkahalı bir insansın ve öyle de bir hayatın olacak ilerde dedi. Teşekkürlerimi sundum defalarca hemde.

*Maddi sorunların yakında ortadan kalkacak dedi. (o aralar gözü dönmüşler gibi para harcıyordum ama zorda değildim.) Burda biraz tökezledin falcı abicim.

*Parlak bir geleceğin var,feraha kavuşacaksın dedi.. İnandım. Bir an için ümitlendim..

*Son zamanlarda hiç beklemediğin bir şey oldu,zor ve sıkıntılı bir dönem yaşadın dedi. -Doğru dedi gerçekten,öyleydi..dedim he vardı bir ince meseleler.. Tekmeyi yedim dedim. Euhehu. Tabi dert keşke bu olsa.. Hatta keşke en büyük derdim bu olsa yalnızca.. Razıyım yeminlen..

İşte budur benim ilk ve büyük ihtimalle de son olacak fal maceram. İyi dedi hoş dedi,beni benden aldı..Hayatıma renk geldi.. yanılmalar.. tarot allah senin canına alsın diyorum.Noktayı koyuyorum (.)

Not:Noktayı koydum ama şunu da belirteyim de gözüme uyku girsin: Fal bakıldıktan sonra hemencik oturdum not defterime söylenenleri yazdım.unutmayım diye.. Aklıma gelen sırayla yazdım bunları..
Sanki yazdım da noldu? Çıkmadı diye gittim hesap mı sordum. Gerçi hakkını yemeyim iyi baktı. Çıkar belki de.. Kısmet! Her zaman ki gibi..kısmet.

2 yorum:

  1. bunları not ettiğin kadar derste not tutmamışsındır :D

    YanıtlaSil
  2. Ee napalım canım,hayatın can alıcı noktaları bunlar.. o derslere lanet okuyorum ki.

    YanıtlaSil