18 Ekim 2010 Pazartesi

Ortaya Karışık

Bugün eğitim dersine de girmiş olduk. Hocamız kadınmış. E adından anlayamadık artık cinsiyeti hakkında tahmin yapıyoruz felan ama çok sevdim. İlk başta biraz önyargım vardı ama çok sevimliydi kadın ya,çok uyumlu bir öğretmen. Aynı zamanda Bolu'daki üniversitede de çalışıyormuş,İDE mezunu. Çok anaç bir şeydi. Öğrenciye karşı çok saygı ve sevgiyle yaklaşıyor.Takdir ettim..İnşallah sınavlarda da bize bu performansı gösterir.
Sonra Çidoyla çıktık gittik Kızılay'a. Kitap almaktı tek amacımız ama gene mideyi doldurmayı da ihmal etmedik: çiğköfte+şalgamsuyu,Lazut'ta 2şer çay,ardından Burger'da yenilen sundae ile kapanışı yaptık.
Lazuta gittiğimiz için Çido o kadar mutlu oldu ki sürekli dile benden ne dilersen diyor. :D Hmm bi düşünmem lazım. Giresun adlı masaya oturduk. Wcnin üstünde bile ''Dolidur'' yazıyor ve devamlı bir Karadeniz müziği. Çok orijinal bence. Bi akşam canlı müziği eğlencesine gitmek lazım. E hadi bakalım.

Not:Ya şu an oda arkadaşım uyuduğu için tuş sesi çıkarmamam lazım,malesef ki uzunca yazamıyorum,aradaki komik detayları atlamak zorundayım..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder