19 Eylül 2010 Pazar

Vee Mutlu Son

Çok fazla takipçisi olmadığım fakat takip ettiğim kadarıyla izlemekten zevk aldığım eğlenceli bir yarışma programı. Yarışmacılar kıyasıya bir mücadele halindeler daha doğrusu  -idi. Çünkü yarışma artık sonlandı.
Yurdum insanı izleyipte anlıyor muydu bilmiyorum ama orda İhsan kesinlikle hak etmiyodu ki buda sonuca yansıdı. İyi bir performans sergilemiştir elbette ki ama sinsiliğininde katkısı olsa gerek. Herkesi yönetiyor,akıl hocalığı yapıyor felan. Hele o Ertan yok mu o Ertan! Çok fena ya bi insan anca onun kadar yanar döner olabilirmiş diye düşünüyorum.Ama ne kadar yakışıklı olduğunu da söylemeden geçemicem. Yarışmanın renkli yarışmacısı Seda gerçekten dedikleri gibi o yarışmaya renk kattı - ki zaten videolarda da mevcut.
Gelelim dünkü muhteşem finale :
Merve ve İhsan'ın eşit şekilde sonuca vardığı düello sonrası,bir sms oylaması bir de ada konseyi oylaması yapıldı. Bu da izleyenlerin bir şeylerin ciddi anlamda farkında olduğunu gösterir:D ( yalnız Seda kadar ciddi anlamda kullanmadığıma dikkat çekerim)
Merveciğim hem sms oylamasında,hem de ada konseyinde dürüstlüğünden ve iyiliğinden dolayı hak görmüş bulundu. Gerçi ada konseyi 10 - 9 du yani aslında pek farkı yoktu ancak gene de İhsandan daha çok seviliyormuş ki 500 bin para ödülünü kopardı. Helal olsun ne diyim. Kız gerçekten haketti :) Yürüü Merve kim tutar seni :D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder