13 Mayıs 2010 Perşembe

Dursun Zaman!

Geçenlerde arkadaşlarla büyüme hakkında konuşuyoduk. Bazılarına göre : 18 yaşına geldikten sonra yılları sayarmışız artık..Zaman çabuk geçermiş..
Doğru mu bilmiyorum daha tecrübe etmeme var. Ama eskiyi çok özlüyorum bazen.Gerçekten çoooooook :(
Evde annemlerle olmayı. Abim ben babam annem hep birlikte. Hep oturmasak ya da konuşmasakta birlikte olmak güzelmiş.Sonradan anlıyo insan işte bazı şeylerin değerini.. Gittikçe büyüyoruz,kopuklaşıyomuşuz gibi.
Çocuk olmak..daha masum olmak felan. Keşke eskiye dönebilsem,zamanı durdursam ya da sarsam.. Of of!

Ordan Burdan..

Hmm.. Kendi kendime bişey teşhis ettim:teselli veremiyoruuuuum!.
Bu işte pek iyi olmadığımı anladım. Sadece bazen duymak istediklerini söylüyorum inşallahlı umulan şeyler işte..
Ama dinlemek de yetiyo bazen,bence:)

Son bi sınavım kaldı,ayrılık vakti yakın yani.. Eve gidesim hem var hem yok. Orda da sıkılcam. Zamanımı keşke daha verimli değerlendirebilsem diyorum.

Havalar çok çok çok sıcak:S Çekilmiyo bazen ter felan ya.

Yeni bi kitap serisine başladım P.C. Cast. Vampir serisi gene. İlginç denebilir. Alacakaranlık kadar orijinal olmasa da beğendim yani:) Şuan 2. kitaptayım ve acilen 3.yü edinmem gerek!!

Dün şenliklerimiz başladı. İlk Karmate çıktı. Söylediği Karadeniz türküleri gerçekten hoşuma gitti ama daha bilindik şeyler söylemeliydi bence.. Çünküüüü yarısına eşlik edemedim :)
Ondan sonra Candan Erçetin çıktı ve ' Bahar ' şarkısıyla açılışı yaptı. Kadın harikkaydı ya çok asildi,hoştu,güzeldi.. Sesine diyecek yok zaten. Çok eğlendim gerçekten.
Bugün Pamela ve Direct geliyomuş ama pek gidesim yok.Henüz kararsızım..
Öyle işte..